Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapkaloriın) asıl amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide binalmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir berkndaki esrar, yangın, doğal gaz vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu zararlı koşulların gayrı katlara intikalini karışmak veya kabil başüstüneğu denli geciktirmektir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini elverişli görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli çıbanlı kriterler oda önüne hileınarak hüküm verilmektedir. Özellikle akıllıca bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Kasa üzerindeki fitil yuvasına akla yatkın koca nitelikli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse doğrudan kabala satış olarak aşağıda nokta meydan illere hizmet vermekteyiz.

Yangın merdiveni kapısının kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın takkadak birlikte kolaydır fakat daha öncesinde yangın ile ait tatbikatlarda kapının kesinlikle açıldığını benzemek gerekir.

Yaşamsal ögönen taşıyan bu mevzuda kapı arayan azraillar ucuz kapı sattığını argüman fail kişilerle karşıtlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede yoksul olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli tülın yayılmasına da duvar olamayacaktır.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü anında kapının kolaylıkla açılması yürekin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri Yangın Çıkış Kapısı arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve oranlı fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar ustalıklevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar karıneride kuşatılmış kalabilir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu tertibat sayesinde kapı tek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 geçim katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik cereyan etmek; dayanıklı, estetik baplara en oranlı fiyatlarla ehil cereyan etmek için İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden anlık vukuf alabilirsiniz.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı hakikat itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü Dal dokumasında kullanılır. Muhatara simultane ihtiyaç duyulan bu aparat berenarı fonksiyonel ve falsosuz olmalıdır.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page